Outer Wilds: jövő héten jelenik meg a problémás előéletű játék

2019. május 20.
6.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben még arról adhattunk hírt, hogy az Outer Wilds című alkotás mögött álló fejlesztőstúdió, a Mobius Digital úgy határozott, hogy a Steam helyett az Epic Games Store felületén fogja értékesíteni a játékot.
Advertisement

Természetesen ennek nem örült a közösség, hiszen ők finanszírozták a címet, és kisebb árulásként élték meg a döntést, és bár még nem tudjuk, hogy miként fog ez a húzás lecsapódni a végeges szoftver eladásain, de hamarosan kiderül, merthogy megtudtuk, mikor jelenik meg.

Az Outer Wilds elképesztően közeli premierdátumot kapott, konkrétan május 30-án már debütál is, ezt pedig egy launch trailer formájában jelentették be. A like-dislike arány jól mutatja, hogy a közönség mennyire zabos az Epic Games Store-ra költöztetés miatt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Outer Wilds című alkotás mögött álló fejlesztőstúdió, a Mobius Digital úgy határozott, hogy a Steam helyett az Epic Games Store felületén fogja értékesíteni a játékot.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 26 napja

Hát nem csodálom hogy azért felháborodtak, de ha ennyire nem rugalmasak az emberek akkor így jártak!

válasz erre

muki

5 éve, 2 hónapja és 27 napja

Jogosnak tartom a közösségi felháborodást. De, ha nekik megérte magukra zúdítani a haragot, ám legyen. A legközelebbi kunyerálásnál majd megérzik. röhögő smiley

válasz erre
Outer Wilds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja