Ott lehet a fa alatt a Star Wars: The Old Republic

2011. szeptember 25.
2.0821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Igen taktikusan választották meg LucasArts-ék a Star Wars: The Old Republic megjelenési dátumát, hiszen az MMORPG karácsony előtt pár nappal jelenik meg.
 

Európában egész pontosan december 22-én. Valószínűleg sok-sok rajongó fogja megcsapolni a családtagok/rokonság pénztárcáját, hogy végre fénykardot ragadhasson a messzi-messzi galaxis bolygóin. Negatívumként viszont felróható az, hogy a szerverek felthetően nem fogják bírni a karácsonyi ostromot, hiába ígérik a készítők, hogy mindent megtesznek a zökkenőmentes bejelentkezések reményében.

A játék havidíja is nyilvánosság elé került, az árazás egy az egyben megegyezik a World of Warcraft-éval. A frissen vett példányhoz egy hónap ingyen játék jár, azon túl havi 15 dollárt kell kicsengetnie a csillagközi harcosoknak. A három hónapos pakk 42 dollárba, a hat hónapos 78 dollárba kerül majd. Már csak az a kérdés, tényleg megéri-e a játékélmény a befektetést.
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 10 napja

Nekem megér ennyit. Egyrészt imádom a SW univerzumot, másrészt ennyi nem sok egy folyamatos online világért... Szerintem...

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 10 napja

Pedig milyen **** a wow te atyauristen!

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 10 napja

pedig sokan fognak. a wow is drága mégis milliónyian játszanak vele.

válasz erre

marco

10 éve, 11 hónapja és 10 napja

Biztos nem fizetnék ennyit játékért...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja