Ott lesz a Cyberpunk 2077 az idei Gamescom-on

2018. június 17.
4.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Több éves hallgatás után megeredt a CD Projekt Red nyelve, hisz lassan már nem telik el úgy nap, hogy ne tudnánk meg a Witcher 3 fejlesztőinek új játékáról valamit, aminek természetesen nagyon is örülünk.

Jason Schreier és Marcin Iwinski, a Cyberpunk 2077 fejlesztői egy külföldi magazinnak adott interjújukban beszéltek a CD Projekt Red új jövevényéről, akiktől megtudtuk többek között, hogy a játékot a RED Engine 4 fogja hajtani, ami az eddig is használt grafikus motor következő iterációja.

Ezenfelül a két úriember megerősítette, hogy a trailer amit a Microsoft E3 konferenciáján levetítettek, az nem az esemény kedvéért lett összeállítva, hanem magából a játékból ragadták ki a jeleneteket.

Ezután Schreier és Iwinski megerősítette, hogy a játék demó verziója kint lesz az idei Gamescom-on, bár arról még nem tudni, hogy ismét zárt ajtók mögött lehet kipróbálni, vagy most már felfedik a publikum számára is a Cyberpunk 2077-et gameplay közben.

Marcin Iwinski hozzátette, hogy a Gamecom-ot egy másfajta irányból közelítik meg mint az E3-at, kérdéses még, hogy ez mit is jelent valójában. Az augusztusban tartandó eseményig viszont szerencsére már nem kell sokat aludni, hamarosan többet is megtudunk.
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Minél több gameplay, egyebet nem várok.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

5t3v3nk3 írta:
Szerintem fel fognak gyorsulni az események most már. 2019 tavasz megjelenésre számítok. De még idei Q4-est sem tartok kizártnak.
Remélem igazad van. Rohadt rég várunk rá!

válasz erre

Tommy

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

De rohadt kíváncsi vagyok már rá...

válasz erre

zender

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nagyon jó hír! Még az is lehet hogy kijutok rá.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profilja