Ötről a hatra - Láthatáron a CoD következő epizódja

2008. május 09.
1.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Annyira azért ne szaladjunk előre az időben! A negyedik rész járványszerűen terjed a többjátékos mókát keresők körében, és nagyságrendekkel többen játszanak vele online, mint bármely másik hasonszőrű játékkal.

Az Activision ugyanakkor már előre tekinget, és immár azt is tudtunkra adták, hogy a következő - vagyis az ötödik rész - igazi multiplatform játék lesz, ugyanis hat különböző gépre érkezik majd átirata, a kínálatban pedig handheld verzió is szerepel majd.

Közel 10 milliós példányszámú eladás, minden más FPS-nél népszerűbb online játékmód, a közönség, és a szakma egyöntetű dicsérete a játéknak. A CoD negyedik része gyakorlatilag minden elismerést besöpört.

Az Activision nem volt rest már most bejelenteni, hogy a következő epizód hat (!!!) különböző platformon lát majd napvilágot, melyek között ott a veterán PS 2-es, és a Nintendo marokkonzolja is.

A megjelenés ezek szerint a Wii, a PC, a PS 2-es és 3-as, az Xbox360, valamint a Nintendo DS platformokra várható, közelebbit az év második felében ígértek az ötödik részről. Annyit azért mégiscsak lehet már tudni a játékról, hogy ezúttal a nyugat-európai harcterek kerülnek fókuszba, abban viszont már csak bizakodhatunk, hogy a CoD 5 nem a rókabőr tipikus esete lesz, és elődjéhez hasonlóan számos újdonsággal várja majd a műfaj kedvelőit.
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

régebben is látszott hogy csak adátk kifele halomra..wtf smiley és semmi újdonság.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja