Ötödik évfordulóját ünnepli a The Witcher 3: Wild Hunt

2020. május 20.
10.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár kifejezetten nehéz elhinni, hogy öt évvel ezelőtt jelent meg a The Witcher 3: Wild Hunt, azonban a CD Projekt RED bejelentette, hogy valóban a minap volt pontosan ennyi esztendeje annak, hogy Geralt legutóbbi kalandja felkerült a boltok polcaira.

A készítők által a vaják utolsó epikus kalandjaként emlegetett alkotást ennek apropójából több helyen is komoly leárazás terhe mellett lehet megvásárolni az egyes platformokon, így a GOTY Edition már 70 százalékkal olcsóbban beszerezhető PC-re és konzolokra, de számítógépeken még az első két rész árát is lenyomták 85 százalékkal.

Ezen felül a CD Projekt RED készített egy ötödik évfordulós posztert a The Witcher 3: Wild Hunt-hoz, amit a csapat online boltjából bárkinek lehetősége van beszerezni magának. Szintén jó hír egyébként, hogy a Gwent kártyajáték végre elérhetővé vált a Steam kínálatában is a mai nappal, így mostantól végre ott is élvezhetjük az univerzumhoz kapcsolódó kártyázás örömeit.
The Witcher 3: Wild Hunt, azonban a CD Projekt RED bejelentette, hogy valóban a minap volt pontosan ennyi esztendeje annak, hogy Geralt legutóbbi kalandja felkerült a boltok polcaira.'>
3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 3 hónapja

Igazán itt az ideje hogy jöjjön az az új epizód. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 3 hónapja

Most érdemes megvenni. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja

Uhh de telik az idő! meglepett smiley

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja