Öt éves a Vodafone Magyarország Alapítvány

2008. március 17.
2.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A 2003-ban életre hívott Vodafone Magyarország Alapítvány e hónapban ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját.

A kerek évforduló alkalmából az alapítvány egy művészeti kiállítást szervez a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A rendezvény a modern művészet eszközeit ragadja meg annak reményében, hogy a kiállítást megtekintőkben megerősítse, tudatosítsa a szociális érzékenység fontosságát, melyet az alapítvány is zászlajára tűzött.

A Vodafone a világ számos országában működtet a magyarországihoz hasonló alapítványt azzal a céllal, hogy hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő embertársainkat segítse, és az esélyegyenlőség szellemében támogassa az arra rászorulókat. Az elmúlt 5 esztendő alatt az alapítvány összesen majd fél milliárd forintot fordított erre a célra.

Az alapítvány ötödik születésnapja alkalmából egy különleges rendezvényre invitálja az érdéklődőket. Egészen pontosan egy művészeti kiállításról van szó, mely a kiállított tárgyak segítségével próbálja felhívni a figyelmet az egymás iránti felelősségvállalás fontosságára. A születésnapi kezdeményezéshez ismert hazai médiaszemélyiségek is csatlakoztak, így például Till Attila is részt vesz majd a megnyitón, amely e hét csütörtökén lesz esedékes, s melyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A megnyitó helyszíne: Budapest, V. kerület Erzsébet tér (Gödör előtti terület)

Időpontja: 2008. március 20., 10.30

Moderátor: Krizsó Szilvia, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának tagja

Az egyéni felelősségvállalás fontosságáról megosztja gondolatait: Till Attila

A megnyitót követően a szervezők a Gödör Klubba várják állófogadásra a rendezvény résztvevőit.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja