Öt játék várható WiiU-ra a Ubisoft-tól, az Assassin‘s Creed felől még nem döntöttek

2011. június 09.
3.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mihelyst a Nintendo hivatalos keretek közt is lerántotta a leplet új konzoljáról, a videojáték-ipar nagyágyúi rögvest rácuppantak a témára, s igyekeznek mennél hamarabb az újonc platfomra hajítani néhányat a saját címeik közül: és miért pont a Ubisoft maradna ki a buliból? A vállalat egy a Nitendo igazgatójával, Satoru Iwata-val lefolytatott különleges kerekasztali beszélgetés során hagyta jóvá, hogy öt saját IP-vel máris debütálnának a Nintendo konzolok legújabb - és eddigi legfurcsább - képviselőjén.

A Ubisoft olyan nagyszabású címeket ígért a WiiU-ra, mint a:
Ghost Recon Online
Assassin's Creed*
Raving Rabbids
Killer Freaks form Outer Space - egy WiiU-exkluzív címet
És egy multi-sport cím

*A Ubisoft megerősítette, hogy még mindig nem döntöttek, az Assassin's Creed mely verziója dobbantson a WiiU felületen, azt azonban előrebocsátották, hogy ez lesz "a legjobb Assassin's Creed élmény".

A vállalat ezenfelül elárulta, hogy a játék "a sztenderd motorral futna", valamint hogy "a WiiU valamennyi grafikai shader-t támogathatná". Ubisoft-ék szerint egy WiiU-s Assassin's Creed temérdek eddig nem tapasztalt élményt nyújtana az akciójáték rajongóinak.
Ghost Recon Online
Assassin's Creed*
Raving Rabbids
Killer Freaks form Outer Space - egy WiiU-exkluzív címet
És egy multi-sport cím

*A Ubisoft megerősítette, hogy még mindig nem döntöttek, az Assassin's Creed mely verziója dobbantson a WiiU felületen, azt azonban előrebocsátották, hogy ez lesz "a legjobb Assassin's Creed élmény".'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Az Assassin mellett a Raving Rabbids is jó húzás volt U-ra, szerintem. Ubisoft nagyon serényen támogatja a konzolt. Talán ő a legnagyobb cég, aki hajlandóságot mutat erre.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja