Öt éve készül a The Division alatt dolgozó Snowdrop Engine

2014. április 01.
1.8891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
Rodrigo Cortes a GamerHubTV-nek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Massive Entertainmentnél már fél évtizede csiszolgatnak az elsőosztályú látványvilágot és hatalmas tervezői szabadságot kínáló grafikai motoron.

Rodrigo Cortes, Massive Entertainment művészeti igazgató elmondása szerint a Snowdrop Engine úgy lett kialakítva, hogy általa egy kis csapat is nagyot alkothasson.

Nagyon korán elkezdtünk dolgozni ezen a motoron, körülbelül öt éve már ennek, és a kezdetek óta azon spekuláltunk, hogy mit tartogat a következő generáció - milyen kihívásokra és korlátokra kell számítanunk. Svédországban vagyunk, itt úgy kell dolgoznunk, hogy egyszerűen nincs elég munkaerő az olyan szintű játékok megalkotásához, amit készíteni akarunk. Egy AAA címet szerettünk volna letenni az asztalra, ami versenybe szállhat az ipar nagyágyúival, mindezt úgy, hogy a Massive (Entertainment) egy ésszerű keretek között működő stúdió.

A fejlesztés a kezdetektől fogva ezeken a korlátokon alapult: hogyan fogunk megbirkózni a next-gen technológiával, hogyan készítünk tripla-A produktumot? A megoldás egy új engine elkészítése volt, amit nagyon korán összekapcsoltunk a The Divisionnel.

Yves Guillemot, Ubisoft vezérigazgató szerint a The Division 2014 végén érkezhet, akár pont a karácsonyfa alá.

#tv#
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 8 napja

Maga a játék elég jól néz ki, tehát szépen hasít alatta az új motor. Viszont ez meglepő, hogy maga a motor tulajdonképpen 5 éves. Nyilván finomítottak rajta és egyre csak csiszolgatták, de akkor is csak 5 éves.

válasz erre

1000feri

10 éve, 10 hónapja és 8 napja

alapos munka nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 8 napja

Biztos nagyon jó lett.

válasz erre

TheLondon

10 éve, 10 hónapja és 8 napja

5 év nem kevés idő.Remélem megéri a belefektetett energiát. Ahogy elnézem megérte! mosolygó smiley

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja