Öt éves már, de még mindig kap DLC-t a Dying Light - bemutatkozik a Hellraid bővítmény

2020. április 29.
7.6651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egészen elképesztő az a szintű támogatás, amit a Techland prezentál a Dying Lighthoz kapcsolódóan, hiszen bár több éves címről beszélünk, a második felvonás is itt van a kapuban, de még mindig jön újdonság az első felvonáshoz.

Az öt éves játékhoz Hellraid címen fog berobogni hamarosan egy friss DLC, várhatóan pedig a nyári szezon folyamán megkapjuk a bővítményt. Hogy pontosan mikor jöhet, valamint miféle tartalmakkal kecsegtethet a DLC, azt egyelőre még homály fedi.

Érdekesség, hogy eredetileg a Hellraid egy teljesen különálló cím lett volna a Techlandtől, egy középkorban játszódó, csontvázas slasher, amit 2014-ben mutattak meg az E3-on, viszont azóta nem lehetett róla hallani. Most kiderült, DLC-ként éled újra, a Dying Lighton belül.

Az viszont biztos, hogy minden platform megkapja a Hellraidet, ergo PC-n, PS4-en és Xbox One-on is lecsaphatunk majd rá. Lessétek meg az alábbi, közel félperces kis teasert, amiből bár sok nem derül ki, de abszolút jó kedvcsinálónak.

Dying Lighthoz kapcsolódóan, hiszen bár több éves címről beszélünk, a második felvonás is itt van a kapuban, de még mindig jön újdonság az első felvonáshoz.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja

Tök ****a hogy még mindig ellátják tartalommal!

válasz erre

VaPe

4 éve, 3 hónapja

Elég sokáig támogatják!

válasz erre

Mordorer

4 éve, 3 hónapja

Hát ha már a folytatás nem akar jönni.... röhögő smiley

válasz erre
Dying Light
5.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja