Osztott képernyős móddal és 14 pályával érkezik a Titanfall?

2014. február 17.
1.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégén hivatalosan is elrajtolt a Titanfall bétája, amivel egy időben újabb pletykák láttak napvilágot az alkotás indulásával kapcsolatban, amelyeket a tesztkliens kódjából olvasott ki néhány rajongó.

Ennek köszönhetően úgy értesültünk, hogy a Titanfall a megjelenéskor 14 pályával kecsegtet majd számunkra, ezen felül pedig még osztott képernyős módot is tartalmaz majd a lokális többjátékos mód élvezetéhez.

A 14 pálya egyébiránt név szerint is meg lett nevezve - a listát lásd lejjebb -, de amennyiben rendelkezel egy PC-vel vagy egy Xbox One-nal, a 14 pályából kettőt akár már most ki is próbálhatsz, köszönhetően a Titanfall hétvégén elstartolt bétájának.

Angel City (beta map)
Fracture (beta map)
Colony
Relic
Airbase
Boneyard
Corporate
Outpost 207
Lagoon
Rise
Smugglers Cove
Overlook
Nexus
O2
Training Ground
Titanfall bétája, amivel egy időben újabb pletykák láttak napvilágot az alkotás indulásával kapcsolatban, amelyeket a tesztkliens kódjából olvasott ki néhány rajongó.'>
3 hozzászólás

totyak

11 éve, 16 napja

Ha a kódba bekerült, akkor az ott is marad. Az más kérdés, hogy lesznek- ilyen pályák, vagy sem. De a kódot nem törlik, maximum tiltják. Programozók lusta népek.

válasz erre

I3enG

11 éve, 17 napja

ha biztosan tudnám hogy nem lesznek későbbiekben map pack dlc-k, ahogy a codnál csinálták a srácok, már előrendeltem volna

válasz erre

Vendég

11 éve, 17 napja

Sokat nem mondanak a nevek, de 14 nagyon király azért!

válasz erre
Titanfall
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja