Ősszel ránk tör a Hero áradat

2009. május 07.
1.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision mindamellett, hogy bemutatta a vadonatúj DJ Hero-hoz tervezett scratch pultot, megerősítette, hogy valóságos Hero áradatot zúdít a nyakunkba az év második felében, azaz pontosabban ősztől.

A legújabb Guitar Hero installáció ismét világhírű előadókkal és slágerekkel veszi be a ritmusjáték frontot, ebben a periódusban érkezik a DJ Hero is, amely a hip-hop, az R&B, a Motown, az electronica és a dance műfajaiban brillírozik majd.

Lesz még két Hero alkotás az év vége előtt, nevezetesen a Band Hero, és igen, a Guitar Hero: Van Halen, ám ez utóbbi nem képezte részét a hivatalos irományuknak. Előbbivel a családokat szeretnék bevonni az egyre terjedő ritmus mókába, gitár, dob, basszus és mikrofon perifériákkal, top negyvenes zenei válogatással, kezdőknek és profiknak egyaránt. A banda specifikus Van Halen pedig a legendás hard rock zenekar számait karolja fel és adja át a játékosoknak "újrahangszerelésre".

Persze, mint ahogy az lenni szokott, Van Halen mellé vendégcsapatok is csatlakoznak, olyan nevek érkeznek erősíteni a frontot, mint a Blink-182, a Queen, a Queens of the Stone Age, a The Offspring és a Weeze. Egyelőre egyik cím sem kapott pontos dátumot, de a hírek szerint mind megérkezik majd az év vége előtt. Az Activision ma este számol be financiális helyzetéről, onnan is szivároghatnak információk. Holnap visszatérünk erre is többek között.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaManiac profiljagery1113 profiljamarco profilja