Ősszel kezdetét veszi a Terra Militaris zárt bétája

2010. augusztus 24.
4.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Gala Networks hivatalosan is bejelentette az idei kölni gamescom rendezvényen a készülő Terra Militaris című online projektjét, amelynek a záró béta tesztje ősszel veszi majd kezdetét.
 

A valós idejű stratégiai MMO-n a Snail Game fejlesztőbrigádja fog munkálkodni. A program egyenesen a középkorba repíti vissza a felhasználókat, ahol a rómaiak, az egyiptomiak, a perzsák, vagy a kínaiak leszármazottjaként uralkodhatnak az általuk elfoglalt birodalom császáraként.

A matériát az Age of Empires című program inspirálta, a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy újabb területeket foglaljanak el és terjeszkedjenek, a későbbiek folyamán pedig akár világuralomra is törhetnek. Az ingyenes szoftverben harcolhatunk gépi ellenfelek ellen, de más játékosokkal is megküzdhetünk. Csatázhatunk egyedül, de saját szövetséget is alapíthatunk és a barátainkkal közösen mérhetjük össze az erőnket más felhasználók ellen. A komplex stratégiai alkotásban nemcsak katonák bevetésével terjeszkedhetünk, hanem diplomácia és kereskedelem útján is. A hősünket és a hadseregünket folyamatosan fejleszthetjük a kiképzések során, idővel egyre jobb felszereléseket szerezhetünk és ezzel megnövelhetjük az esélyeinket arra, hogy sikeresen elvégezzük a kampányokat.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja