Ősszel jelenhet meg a Family Guy: Back to the Multiverse

2012. május 08.
1.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision a mai napra virradóra megerősítette, hogy igazak voltak azok a korábbi pletykák, miszerint ők fogják gondozni a jövőben a legújabb Family Guy videojátékot, avagy a Family Guy: Back to the Multiverse-t, amely valamikor ősz magasságában kerülhet fel a boltok polcaira.

A játék értelemszerűen a manapság egyre népszerűbb rajzfilmes, ámde felnőtteknek szóló sorozat alapján készül, sőt, az Activisionös David Oxford szerint ez lesz a valaha készült legjobb Family Guy videojáték!

David természetesen meg is indokolta elsőre kissé egoista kijelentését, amint ugyanis megtudtuk, az alkotás elkészítése közben arra törekedtek, hogy ne csak a sorozatból ismerős ikonikus karakterek jelenhessenek meg a játékban, hanem az emlékezetes pillanatok is, amelyek egy rendkívül impresszív és egyben cenzúrázatlan videojátékkal párosulnak.

Egyelőre sem kijelölt platformok, sem megjelenési dátum nem áll rendelkezésünkre a Family Guy: Back to the Multiverse-zel kapcsolatban, de ha így volna, nem lenne mit bejelenteni az idei E3-on!
Family Guy: Back to the Multiverse-t, amely valamikor ősz magasságában kerülhet fel a boltok polcaira.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 23 napja

A sorozatot se ismerem...

válasz erre
Family Guy: Back to the Multiverse
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja