Ősszel érkezik a The Sims 3: Barnacle Bay

2010. szeptember 01.
4.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A The Sims 3 rajongók számára remek hírrel szolgálhatunk, ugyanis az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy ősztől elérhetővé válik a Sims 3 Store weboldalon egy teljesen új játékvilág, amely a Barnacle Bay nevet viseli.

Az új tartalomcsomaghoz SimPoint kreditek befizetésével juthatnak hozzá a felhasználók, amelyben új tárgyak, karakterek, házak, telkek lesznek és új bővítésekkel gazdagodik a Sim létrehozása menü. Barnacle Bay új otthonként, vagy akár üdülőövezetként is szolgálhat a simek számára.

A játékosok beszerezhetnek különböző kalózzászlókat, hajóikkal lehorgonyozhatnak, kivethetik a vasmacskát, illetve felfedezhetik Barnacle Bay történelmét és kincseit. A Simayai-tenger szigetén lévő nyüzsgő strandok, kempingek és a modern belvárosi élet csak úgy vonzzák a kikapcsolódni vágyó simeket. Az új játékvilágban számos érdekes hely található, amelyek csak arra várnak, hogy simünk felkutassa őket, mint például a rakpart elhagyatott horgászhelyei, az Aranyszakáll Galéria antik ereklyéi, a rejtélyes kalózrejtekhelyek és a többi. A simek kipihenhetik fáradalmaikat a Csempésztanya strandon, ínyencségeket ehetnek O. Lajos mélytengeri vendéglőjében, A vándor szomjoltója nevű helyen pedig jeges hűsítő italokkal olthatják szomjukat. Barnacle Bay-ben új lakókkal találkozhatunk, de akár szellemekkel is összefuthatunk, miközben a város titkai után kutatunk. Arra is lehetőségünk van, hogy simünk azonnal beköltözhessen a számára szimpatikus telekre, az exkluzív tárgyak segítségével pedig egy egyedi világot kreálhatunk, amelyben a simeink örömmel kalandozhatnak.


Ősszel érkezik a The Sims 3: Barnacle Bay  - 2. képŐsszel érkezik a The Sims 3: Barnacle Bay  - 3. képŐsszel érkezik a The Sims 3: Barnacle Bay  - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 6 napja

cool

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Megérkezett a The Sims 3: Barnacle Bay

Megérkezett a The Sims 3: Barnacle Bay

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaEAG1 profiljagery1113 profiljaTuhajohn profiljaWarriorAutobot profiljasony1515 profilja