Ősszel áll rajtkockára a Gran Turismo 5: Academy Edition

2012. július 26.
3.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony legfrissebb bejelentései szerint várhatóan ősszel kerül fel a boltok polcaira a cég és a Nissan közötti öt éves kollaboráció évfordulójának örömére a Gran Turismo 5: Academy Editon című speciális kiadás.

A kiadvány az alapjáték mellett tartalmazni fogja a múltban megjelent DLC csomagok többségét, illetőleg az előbb említett kooperáció miatt egy teljesen exkluzív autót is, amin természetesen a Nissan márkajele fog csillogni.

Az európai PlayStation blog által szállított információk értelmében a Gran Turismo 5: Academy Edition tartalmazni fogja a Complete Packkot, benne a Car Pack, a Course Pack, a Special Paint Pack és a Racing Gear Pack letölthető bővítményekkel egyetemben.

Ezzel azonban még nincs vége a jónak, hiszen a Car Pack 2 és a Car Pack 3 mellett a Course Pack 2 is megtalálható lesz az alkotás lemezén, az exkluzív autó pedig a Nissan GTR lesz.

A gyűjteményes kiadás a Sony tervei szerint egészen pontosan szeptember 26-án jelenik meg az öreg kontinensen, méghozzá az igencsak barátságos 30 eurós árcédulával.
3 hozzászólás

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Roppant várós!

válasz erre

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Én még csak most vettem meg az alap játékot. Épp várok 17 patch feltelepülésére.

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nem lesz rossz

válasz erre
Gran Turismo 5
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljakylx profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profiljarDAVE profiljaManiac profiljaDav2377 profiljaSoldier86 profilja