Összegyűlt a 300 millió dollár is a Star Citizen munkálataira

2020. június 16.
8.0461
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan tényleg kezdhetnek rettegni a fejlesztők, hiszen a rajongók és a befektetők úgy talicskázzák a pénzt a Star Citizen-be, hogy kis túlzással lehetetlen lesz teljesíteni majd az ehhez kapcsolódó elvárásokat.

A Robert Space Industries ugyanis bejelentette, hogy már több mint 300 millió dollárnál jár a közösségi kalapozás, ami jelenlegi árfolyamon több mint 92 milliárd forintnak megfelelő összeg, tehát hihetetlen pénzmennyiség, amiből egyszerre akár tucatnyi videojátékot is el lehetne készíteni.

A csapat azonban az egészet a Star Citizen-re, illetve annak egyjátékos kampányára akarja elszórni, miközben a gyűjtés továbbra sem áll le, noha a fejlesztők még mindig nem tudják, hogy mikor készülnek el a projekttel, de a frissítések és az új funkciók érkezése folyamatos.
4 hozzászólás

szattila

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Azt is fel kellene akasztani aki 300 millió dollárt költ egy videójáték fejlesztésére amikor rengeteg gyereknek nem jut pénz gyógyszerre sem, de az is egy barom aki ebbe a játékba még pénzt ad.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

A sok hülye!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon kíváncsi lennék, valójában akik pénzt tesznek bele, tudják-e hogy milyen régóta és mennyi pénzt evett meg eddig ez a soha el nem készülő projekt? Gondolom a kitalálók közben már rohadt nagy villákban élnek és tíz autóval járnak, de mindegy. Nem normálisak az emberek.

válasz erre

muki

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ezen már nevetni sem tudok annyira szánalmas. Micsoda koppanás lesz ennek a végén...

válasz erre
Star Citizen
16.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt