Osiris: New Dawn - egy játék, amelyik már most alázza a No Man's Sky-t

2016. szeptember 29.
4.2741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A No Man's Sky minden túlzás nélkül az év legnagyobb csalódása volt, de aggodalomra semmi ok, hiszen itt a Fenix Fire első játéka, amely megmutatja a középső ujját a Hello Games-nek, hogy lehet ezt másként is csinálni.

Akinek már most felcsillant a szeme, az jobb, ha megjegyzi az Osiris: New Dawn nevet, amely végre egy igazán különleges űrszimulátorként a mai nappal már elérhetővé is vált korai hozzáférésben PC-re, de a hírek szerint a jövőben a konzolosok is megkapják majd.

Hogy mitől is lesz olyan jó vagy különleges az Osiris: New Dawn? Természetesen nem attól, hogy egy az egyben lemásolja a No Man's Sky-t, erről itt most szó sincs, lévén ezúttal a jövő egy olyan szegletében járunk, amikor az emberiség megkezdte az űr meghódítását, azonban az első bolygónál máris probléma adódott, hiszen egyszerre több frakció is meg akarja hódítani magának, így az ENSZ mellett az Outlanders csoportosulás kap hajba egymással egy hatalmas bolygón.

Az ütközetek mellett a játékosok bázisokat építenek, egymással és különféle teremtményekkel harcolhatnak, járművekkel furikázhatnak és küzdhetnek, ha pedig elég sokáig életben maradnak és kitartanak, űrhajókat építhetnek és akár a világűrnek is nekiindulhatnak. Hogy miként fest mindez a gyakorlatban? Nézd meg a játék utolsó trailerét a válasz reményében!

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez így elsőre nagyon tetszik. Szép is, izgalmas is, érdemes rá odafigyelni. Korai hozzáférésből remélhetőleg sok infót megtudunk majd.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nagyon ****a csak legyen ilyen az induláskor is!

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Na, ez mind szép és jó...DE félek, hogy közel sem lesz akkora galaxis leprogramozva, mint amekkorát várna az ember. :/
De egyébként tetszik a játék így elsőre. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Video alapján nagyon adja! mosolygó smiley De majd meglátjuk milyen lesz...

válasz erre
Osiris: New Dawn
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja