Ősi Sith-nagyurakkal vettük volna fel a harcot a Star Wars: Knights of the Old Republic III-ban

2019. április 13.
6.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Star Wars Jedi: Fallen Order történetét is jegyző Chris Avellone leült a VG24/7 munkatársaival egy interjúra, melynek keretében igen izgalmas információkat hintett el a soha el nem készült Knights of the Old Republic III-ról.

Avellone elmondása szerint amint befejezték a második részt, nekiálltak felvázolni a harmadik epizódót, merthogy mindig is trilógiaként képzelték el a KOTOR-szériát, és igazából már a második felvonás során is próbálták sejtetni, hogy Darth Revan mit is machinált a háttérben, akinek volt egyébként egy mesteri terve, amit végig szövögetett.

A harmadik epizódban a játékosnak Darth Revan után kellett volna erednie, és ősi Sith-nagyurak ellen vettük volna fel a harcot, akik sokkalta baljósabbnak ígérkeztek volna, mint az ismert Darth-ok. Bár brutális erővel bírnak a szóban forgó Sith-ek, a koncepció szerint folyamatosan ismertük volna meg ezeket az - Avellone fogalmazásában - szörnyetegeket, a hátterüket, a gondolkodásukat, az erejüket, és a többi.

Szemtanúi lettünk volna annak, hogy milyen nyomot is hagytak ezek a Sith-nagyurak az általuk uralt csillagrendszer-csoportokon, ez pedig Avellone szerint egy epikus lezárása lett volna a trilógiának, de egész egyszerűen nem volt rá lehetőségük, hogy befejezzék. Amikor arról kérdezték az írót, hogy miért nem valósult meg végül ez a projekt, felsorolt pár teóriát, de személy szerint ő maga sem tudja, mi történhetett, csak annyit, hogy az ő részükről megvolt az indíttatás, hogy elkészüljön a KOTOR III.
interjúra, melynek keretében igen izgalmas információkat hintett el a soha el nem készült Knights of the Old Republic III-ról.'>
4 hozzászólás

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez egy rohadt jó játék lehetett volna, iszonyatosan sajnálom hogy elkaszálták. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 5 hónapja és 9 napja

Azok alapján amik kiderültek róla, nagyon játszottam volna.

válasz erre

zender

5 éve, 5 hónapja és 9 napja

De kár hogy sosem lett belőle semmi. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Teljesen felesleges ezen már rugózni. Nem jelent meg, ennyi.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja