Ósdi floppy meghajtó? Régi szkenner? Ezek nem limlomok, hanem egy komplett zenekar!

2018. január 25.
1.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CNET magazin munkatársai hívták fel a figyelmünket egy igencsak különleges lengyel művészemberre, név szerint Pawel Zadrozniakra, aki bár nem tegnap kezdte különös szenvedélyét, azonban hozzánk csak most jutott el hardverekhez kapcsolódó őrülete.
 

Pawel ugyanis egyrészt megszállottan gyűjti az ósdi hardvereket, számára egy floppy meghajtó vagy egy szkenner nem szemét, hanem egy hatalmas gépi zenekar újabb alkotóeleme, lévén Pawel azon túl, hogy gyűjti ezeket az ócskaságokat, elképesztően ügyes programozó, mindemellett pedig nagyszerű zenei tehetséggel is meg van áldva.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint Pawel videói, emberünk ugyanis egy saját fejlesztésű programmal és néhány őskori számítógépes hardverrel összehozta The Floppotron nevű zenekarát, amiben ezeknek az eszközöknek a megfelelő sebességű, sorrendű és időzítésű mozgatásával képes ritmusokat és dallamokat kicsikarni, sőt komplett nótákat eljátszani.

Hogy Pawel milyen nagyszerűen tolja a gépi muzsikát, arról magad is meggyőződhetsz az alábbiakban, de érdemes ellátogatni emberünk Youtube csatornájára, ahol további ismert dalalmok feldolgozását találhatjuk meg a gépek előadásában.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Jó kis hobbyt választott, nem egy drága mulatság. Csak össze kell szednie a sok hulladék pc alkatrészt.

válasz erre

muki

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Külön külön már láttam ilyen videiket de hogy valaki így több cuccal csináljon egy komplett zenét, ilyennel még nem találkoztam! Rohadt jó!

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Hát ez eszméletlen jó lett!
Imádom az ilyen videókat.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Hát ez *****nagy!!!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljamarco profilja