Oscar Isaac szívesen eljátszaná Snake szerepét a Metal Gear Solid mozifilmben

2019. március 05.
5.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Köztudott egy ideje, hogy a háttérben Jordan Vogt-Roberts közbenjárásával már készülődik egy Metal Gear Solid mozifilm, azonban közelebbi részleteket erről még senki sem volt hajlandó megosztani a világgal.

A közelmúltban azonban történt néhány olyan esemény, ami egy kicsikét közelebb vihet minket az igazsághoz, lévén kiderült, hogy Oscar Isaac, a Star Wars mozifilmek Poe Dameronjaként megismert színész komolyan érdeklődik az alkotás főszerepe iránt, lévén egy interjúban elmondta, hogy nagyon szívesen eljátszaná a vásznon Snake karakterét.

Mindezzel kapcsolatban a legnagyobb érdekesség, hogy a dolog kapcsán a rendező is belelkesült, méghozzá olyannyira, hogy a Twitteren elárulta: korábban már ő is gondolt Oscar Isaac-re Snake szerepe kapcsán, méghozzá olyannyira, hogy készült is egy plakát, melyen Snake erőteljes hasonlóságot mutat a színésszel.

Bár a konkrét forgatási munkálatok egyelőre nem kezdődtek még el, de ti mit szólnátok hozzá, ha Oscar Isaac kapná a Metal Gear Solid mozifilm főszerepét?


3 hozzászólás

havrillal

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nem illik hozzá a szerep :/

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Szerintem teljesen mindegy.

válasz erre

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Végülis... Hasonlít...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja