Őrületes kedvcsinálót kapott a Killer7

2018. szeptember 28.
4.0851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Killer7 felújított változata ugyebár idén ősszel már be is fut PC-re, éppen ezért a játék kiadója, a NIS America úgy gondolta, hogy itt az ideje friss kedvcsinálóval korbácsolni egy kicsit a kedélyeket.

Az aktuális traileren négy új karakter mutatkozik meg, név szerint Mask de Smith, azaz a pankrátor, a tolvaj Coyote Smith, Kaede Smith, avagy becenevén a mezítlábas, illetve Con Smith, a punk karakteréből kapunk egy szeletet, és mi tagadás, ezek a figurák ugyanolyan elvetemültek, mint 10 évvel ezelőtt!

A játék anno nem kapott túl nagy hírverést, holott egy roppant egyedi alkotásról van szó, ami megidézi David Lynch rendező filmográfiájának jellegzetességeit, miközben egy olyan egyedi stílust képvisel, ami a mai napig páratlan a játékiparban, tehát abszolút érdemes kipróbálni, egy igazi kuriózumról beszélhetünk a Killer7 esetében.

Nézd nagyban ezt a videót!



Killer7 felújított változata ugyebár idén ősszel már be is fut PC-re, éppen ezért a játék kiadója, a NIS America úgy gondolta, hogy itt az ideje friss kedvcsinálóval korbácsolni egy kicsit a kedélyeket.'>
3 hozzászólás

Tommy

6 éve, 13 napja

Rohadt érdekes ez a game! Várom.

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 14 napja

Nem tudom miért tetszik, de imádom! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 14 napja

Van vér rendesen. röhögő smiley

válasz erre
Killer7
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja