Őrület: egy férfi naponta több mint 250 ezer forintot keres 78 GeForce RTX 3080-as videokártyával

2021. január 09.
19.7341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Simon Byrne nagyon komolyan veszi a kriptobányászatot, hiszen a férfi összeállított egy masinát, ami 78 darab (!!!) GeForce RTX 3080-nal dolgozik, ráadásul küllemre is különlegesen fest, hiszen RGB világítással bír.

Azonban nem ez a legérdekesebb aspektusa Byrne sztorijának, mivelhogy mint az kiderült, napi 900 dollárt hoz a konyhájára, ami azt jelenti, hogy közel 264 ezer forintot generál számára automatikusan ez a rendszer. A Bitcoin és az Ethereum értéke is 34 ezerre rúg mostanra, ami azt jelenti, hogy 20 ezer dollárt keres havonta Byrne, évente pedig több mint 250 ezer dollárt - azaz több mint 73 millió forintot.

Persze mondanunk sem kell, hogy mindez egy hatalmas befektetés eredménye, hiszen a videokártyák nagyjából félmillió forintba kerülnek egyesével, viszont kétségtelen, hogy hosszútávon megtérül az invesztálás.
dolgozik, ráadásul küllemre is különlegesen fest, hiszen RGB világítással bír.'>
9 hozzászólás

DNS

3 éve, 6 hónapja és 18 napja

Eléggé sokat elárul egy társadalom/civilizáció aktuális állapotáról, ahol ezt meg lehet csinálni... Kb. annyit, mint az, hogy egy Trump kaliberű fickót nem csak egyszer, hanem majdhogynem kétszer is elnökké lehet választaninyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

3 éve, 6 hónapja és 18 napja

Durva, hogy egy év alatt bőven megtérül a befektetése. Bár azért itt nyilván komoly áramfogyasztás is megy, szóval számlája is van bőven. Viszont nincs gondja a szoba fűtésére, 78 kártya szerintem megoldja röhögő smiley

Az ilyen dolgoknál mindig kérdéses nekem, hogy meddig éri meg csinálni, lehet, hogy egyik napról a másikra elértéktelenedik a bányászott cucc. Nem is értem igazán ezt a folyamatot, hogy a semmiből hogy keletkezik pénz, mi az, hogy bányássza.

És azt sem értem, hogy ettől miért nőnek a VGA árak, főleg az alsó, vagy középkategóriások, mert nyilván nem azokat használják a bányászok. Nálam is már nagyon időszerű lenne a VGA csere, de rettenetes árakon vannak, én most annyit nem tudok rászánni. Használtan nézegettem GTX 1060-akat, ami aztán igazán nem a világ közepe és már benne van a korban. Konkrétan hetek alatt a 6gb-os verzió 45-50 ezerről felment 60-70 ezerre. És ezt nem tudom hova tenni.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 6 hónapja és 18 napja

Miért nem vetnek ennek véget amúgy? meglepett smiley Mekkora baromság már hogy a "semmiből" csinálsz "pénzt" semmittevéssel...

válasz erre

Xelosz

3 éve, 6 hónapja és 18 napja

Remélem mind besül neki és a többinek is..
Engem nem zavarna egy bánya se de vitathatatlan, hogy ők okozzák ezeket a magas árakat..

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ügyes gyerek. Az ilyenek miatt vannak az egekben a videokártya árak, meg ezek miatt nem kapni.

válasz erre

Grifid

3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Hallottam valakitől, hogy látott valahol valakit aki egyszer találkozott valakivel, aki ismert egy becsületes bűnözőt...
Szóval akkor most majd megint felszaladnak a hardware árak?
ROFL!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Elég nevetséges dolog ez a bitcoin, hogy így simán lehet bányászni... wtf smiley

válasz erre

Direktor

3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Te jó ég! Ez annyira beteg.

válasz erre

Imperator

3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Hát igen, elkölt annyi pénzt, amennyit egy átlag ember fél élete során keres, majd következő évben keres annyit, mint egy átlag ember élete során. Olyan szép dolog ez, hogy a vagyonosabbak ingyen pénzhez tudnak jutni. Legalább is gondolom nem a banki hitelből vett ennyi kártyát.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja