Óriási siker az Age of Conan

2008. május 26.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Ahogy azt várni lehetett, mind a játékosok, mind pedig a kritikusok körében osztatlan sikert arat az Age of Conan: Hyborian Adventures.

Mint azt korábban hírül adtuk, már a megjelenés előtt mintegy 700.000 különböző kópia fogyott el, amely abszolút rekord a saját műfajában, arról nem is beszélve, hogy a gyűjtői változatokat is mind egy szálig elkapkodták elővételben, a Funcom pedig sorra állítja csatarendbe a szervereket az igények kielégítése végett.

Volt olyan ország, ahol egyszerűen azért nem tudtak többet eladni a játékból, mert félő volt, hogy a szerverek nem bírják majd a terhelést. Nos, immár néhány napja elstartolt a legújabb PC-s dili, megjelentek az első értékelések a játékról.

Megjegyezném, tényleg nem véletlen, hogy egekig magasztalják az Age of Conan-t, valóban az utóbbi idők legjobban sikerült online szerepjátékával van dolgunk. Más kérdés, hogy a hasonszőrű játékokkal tele a padlás, a jelek szerint azonban mindig van új a nap alatt, a közönség étvágya pedig mit sem csökkent.

Az Age of Conan erénye, hogy teljesen újszerű harcrendszert, karakterfejlődést kínál. Ez már önmagában dicséretes dolog, hiszen az RPG stílusú játékokra nem feltétlen jellemző a dolog. Mindez megspékelve egy erős grafikával, valamint egy hangulatos játékmenettel kapjuk az év egyik legütősebb PC-s csomagját az Age of Conan személyében.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja