Óriási forgalmat bonyolított az Uncharted 2 multiplayer demója

2009. október 08.
2.7001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A rajongók nagy bánatára a Naughty Dog korábban úgy döntött, nem készítenek szingli demonstrációt az Uncharted 2-höz, bár az első epizódból kaphattunk kóstolót akkoriban, a folytatást csak multiplayer-ben leshetjük meg a végső verzió megjelenése előtt.

A srácok nem zavartatták magukat és masszívan betámadták azt, amit kaptak, alaposan megpörgetve ezzel néhány forgalmi számlálót. Evan Wells az amerikai PlayStation Blogon tette közzé a brutális számokat.

A többszereplős demóval eddig több mint egymillió meccset zavartak le a user-ek, amelyben kilencvenkétmillió gyilkolást intéztek a többiek ellen és nem mellékesen megközelítőleg kétmillió alkalommal szedtek össze kincset a multiplayer mókában. Listába szedve az eddigi, nagyjából egy hét alatt összehozott eredmény..., kemény matek ez...

Total Number of games played - 1,217,424
Total Number of Kills - 92,110,787
Total Number of Treasures Captured - 1,860,645
Total Amount of Money Earned - $38,841,367,350
Total Time Played - 9,905 days (or 27+ years!)

Érdekes megfigyelni továbbá, hogy az eddigi review-k kivétel nélkül kilencven ponton, vagy jóval afelett voltak, ebből tizenhét adta meg a maximális pontszámot a Metacritic összesítése szerint a harmincnégy külföldi játéktesztből. Fantasztikus teljesítmény.

Óriási forgalmat bonyolított az Uncharted 2 multiplayer demója - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja