Óriási zűrzavart keltenek a hongkongi tüntetők a GTA Online-ban

2019. december 26.
12.9251
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kína és Hongkong között még mindig gőzerővel dúl a politikai feszültség, aminek nyomán már volt is probléma a játékiparon belül, elég csak visszagondolni a Blizzardos esetre, ami óriási negatív visszhangot keltett.

A GTA Online Diamond Casino Heist frissítésével érkezett néhány cucc a játékba, amivel a hongkongi tüntetők képesek kifejezni a politikai nézeteiket, majd e mellé társítottak egy randalírozó habitust is. Egy hongkongi, Reddit-szerű fórumon szervezik a játékbeli tüntetéseket, majd sárga sisakokban és gázmaszkban keserítik meg Los Santos életét.

A különböző cselekedeteik közé tartozik többek között, hogy a metró aluljárókban randalíroznak, bombákat dobálnak a rendőrautókra és egy sor másik tevékenységgel hívják fel magukra a figyelmet a GTA Online-ban.
4 hozzászólás

zender

10 hónapja, 3 hete

Elhiszem hogy küzdenek a függetlenség megtartásáért, és emberileg együtt is érzek velük, de nem hiszem hogy más játékának a tönkretétele túl pozitív dolog lenne...

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 hete

Amíg a játékbeli rendőrautókkal csinálják, addig engem nem zavar. Ha a többi játékossal csinálnák (én nem találkoztam velük a játékban), akkor már sokkal gázabb lenne.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 hónapja, 3 hete

[Tiltott felhasználó!]

Eltohn

10 hónapja, 3 hete

Sajnos a GTA Online már enélkül is egy **** hely. Rohadtul el van cseszve, hogy nem képesek megállítani a cheatereket, akik ráadásul rohadtul elcseszik az ember játékát.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja