Óriási sikert aratott már most a Kickstarteren a Wolfenstein társasjáték

2020. április 15.
8.6811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Archon Studio munkatársai a minap indították útnak a Wolfenstein társasjáték Kickstarter-kampányát, a lengyel gyártó pedig most világgá kürtölte, hogy elképesztő sikert aratott a rajongók között a gyűjtés.

Azt tervezték ugyanis, hogy 50 ezer dollárt szednek össze a játékhoz, ez ugyanis már elegendő lett volna az induláshoz, csakhogy a támogatók időközben annyira megtolták a projekt szekerét, hogy jelenleg nagyon közel áll már a számláló a 350 ezer dolláros végösszeghez, ami azt jelenti, hogy rengeteg stretch goalt sikerült elérnie a játéknak.

A számláló pedig pörög tovább, hiszen a kampány zárására csak április 28-án kerülhet majd sor, így nem kizárt, hogy a félmilliós számot is megközelítheti majd az összegyűjtött pénzösszeg mennyisége.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kickstarter-kampányát, a lengyel gyártó pedig most világgá kürtölte, hogy elképesztő sikert aratott a rajongók között a gyűjtés.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Na ezt nem hittem volna. Annyira nem passzol stílusában ez a játék a társasjáték koncepcióba hogy hihetetlen. De ezek szerint sokan nem így gondolják! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 3 hónapja és 16 napja

Az igen! meglepett smiley Igencsak várják sokan, úgy tűnik! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja