Óriási ráncfelvarrással adják ki újra a boltokból eltüntetett Telltale-es Batmant

2019. december 15.
10.2371
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagy csalódással éltük meg mindannyian, hogy a Telltale bezárása nyomán eltüntették szinte az összes játékukat az online piacterükről, köztük a Batman: The Telltale Series-t is, viszont most láthatáron a mentőöv.

Az Athlon Games egy nagyon gyorsan törölt sajtóközleményben tudatta a néppel, hogy érkezik a Tellate Batman Shadows Edition, amely két okból is örömteli: egyrészt visszatér a játék, azaz újra megjelenik, másfelől pedig hozzácsapják a Shadows Mode DLC-t, ami meg a grafikán újít egy nagyot.

Az Athlon Games szerint sokkal inkább noirosabb lesz a látvány, hovatovább a grafika igazodik a sztori sötét tónusához, viszont van rossz hír is, miszerint nem kapják meg ingyen azok, akik beruháztak anno az első két szezonba. Öt eurót kóstál a DLC, a megjelenés pedig egyaránt várható PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re is.
3 hozzászólás

zender

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Most ezt nem értem. Kiadják a játékot, amihez hozzácsapják a DLC-t. De a DLC öt euro. És mennyi a játék? És ha hozzácsapják, miért van ára? Itt valami nem kerek.

válasz erre

muki

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Telltale... köszi de köszi nem.

válasz erre

RyutheStaR

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Pofátlan húzás, de egyébként is retek az összes telitálas "játék".

válasz erre
Batman: The Telltale Series
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljanurbanu profiljaNeurotic profiljaTMate2020 profiljaSándorkolbász profilja5t3v3nk3 profilja