Óriási ötlettel leplezték le a Bloodstained: Ritual of the Night megjelenési dátumát

2019. május 02.
5.8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Castlevania-játékok szellemi örökösének is betudható Bloodstained: Ritual of the Night hivatalos megjelenési dátumot kapott, és ami a legjobb az egészben, hogy már nem is kell rá sokat várnunk.

A 505 Games és az ArtPlay közösen leplezte le a premier napját, mely szerint június 18-án már debütál is a szoftver, legalábbis ami a PC-s, Xbox One-os és PS4-es variánsokat illeti, míg a Nintendo Switch-es kiadás június 25-én jön. A PC-s felhasználók egyébiránt egyaránt bezsákolhatják majd a játékot a Steamen és a GOG-on is.

A premierdátum leleplezése egy hangulatos kis előzetes képében történt meg, amiben óriásit húzott a fejlesztőcsapat, merthogy bevágták azokat a kommenteket, amik arról szóltak, hogy azért ezen a játékon még csiszolni kéne, majd bemutatták, hogy ezen hozzászólások és a korai előzetesek óta mennyit változott a Bloodstained: Ritual of the Night.

Nézd nagyban ezt a videót!



Bloodstained: Ritual of the Night hivatalos megjelenési dátumot kapott, és ami a legjobb az egészben, hogy már nem is kell rá sokat várnunk.'>
1 hozzászólás

muki

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Hangulatos kis videó.

válasz erre
Bloodstained: Ritual of the Night
13.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja