Óriási összeget kaszált, így elkészülhet a Dark Souls társasjáték

2016. május 17.
3.7311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár eredetileg csak alig pát tízezer fontot szerettek volna összegyűjteni készítői a Dark Souls társasjátékra, a legfrissebb hírek szerint azonban a projekt elképesztően sikeressé vált a Kickstarteren.

A több mint 30 ezer adakozó jóvoltából ugyanis majdnem 4 millió font gyűlt össze a Dark Souls Board Game elkészüléséhez, amelynek megvalósításához így 3 771 474 fontot használhatnak majd fel a készítők - ami testvérek között is több mint másfél milliárd (!) magyar forint.

A játék természetesen ennek megfelelően kellően kidolgozott is lesz, illetve rengeteg extrát ad azoknak a rajongóknak, akik pénzt adományoztak az elkészülésre, noha azt még mindig nem értjük, hogy egy ilyen tetemes összegből miért nem lehet legalább festett figurákat adni a társasjáték mellé.

Óriási összeget kaszált, így elkészülhet a Dark Souls társasjáték - 2. kép

7 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Egy társasjáték lazán összeszed 4 milliót, a hazai projekt, a Kupolaváros meg még a kitűzött 80 ezret sem fogja szerintem. Nagyon szomorú vagyok, hogy mennyire az ismert név ad el mindent.

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Szép , de valóban színes figurák még dobnának rajta kacsintó smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

5t3v3nk3 írta:
Ez a kickstarter kampány alapján egy sima dungeon crawler Boardgame lesz, amiből van jópár már a piacon. Hogy ezt miért írom le? Mert egyértelmű, hogy ezt csupán a név adta el ennyire, ami nekem annyira nem jön be.
Inkább a magyar fejlesztésű Saltlands-Sóság nevű társasra költöm a pénzem, nem mert magyar, hanem mert ötletesebb és szebb is mint ez. De csak ez egy vélemény. Szerencsére a Saltlands-re is összegyűlt a zs, már a stretch goal-okon van a sor. röhögő smiley

Jah és társasozni jó! röhögő smiley röhögő smiley
Egyetértek. Kizárólag a név tudta eladni. Viszont valószínűleg ez is volt a cél...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ebből a pénzből egy kicsit komolyabb játékot is kiadhatnának. Vagy többfélét. Vagy igen, festettet, bár az alsó bábuk mintha színezve lennének valamelyest...

válasz erre

Santonio

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Azért az nem gyenge! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Azt a rohadt, egy kissé rákattantak a népek. meglepett smiley Ha ezután valami ****ral jönnek ki, meglincselik őket. röhögő smiley

válasz erre
Dark Souls 3
9.988 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja