Óriási és kihagyhatatlan Humble Capcom Bundle csomag érkezett

2015. október 14.
2.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha nem szoktunk minden egyes Humble Bundle csomagról hírt adni nektek, de amikor egy a "hülyének is megéri" lehetőségbe botlunk, azonnal elkezd viszketni az ujjunk, hogy arról titeket is tájékoztassunk.

Ennek megfelelően érdemes most megnézni a "Humbi Bundi" legújabb ajánlatát, amelynek keretein belül a Capcom legjobb videojátékai szerezhetők be most röhejesen olcsón.

Az ajánlatot IDE kattintva magad is szemügyre veheted, de előbb érdemes tudatosítani magadban, hogy mindössze 13 napod maradt arra, hogy mindössze egyetlen dollárért olyan címeket szerezz be magadnak, mint a Strider, a Resident Evil Revelations 2 ? Episode 1: Penal Colony, a Lost Planet 3 és a Bionic Commando: Rearmed.

Amennyiben azonban egy kicsit többet csengetnél, tehát mondjuk lenne valamivel több mint plusz 7 dollárod, tehát nem egészen kétezer forintod, akkor a fentieken túl még olyan címekhez is hozzájuthatsz, mint a Resident Evil Revelations, a DmC: Devil May Cry, a Resident Evil 5 és néhány meglepetés. Alig több mint 2 ezer forintért!

Ha azonban annyira el vagy eresztve, hogy lenne esetleg 15 dollár a zsebedben - tehát nem egészen 4 ezer forint -, akkor a fentiek mellett még a Resident Evil 5 - Untold Stories Bundle DLC-hez, valamint az Ultra Street Fighter 4-hez is hozzáférhetsz egyetlen csomagban. Szerintünk ne hagyd ki!
5 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 3 hónapja

Lenne már egy jó kis PS játék bundle! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 3 hónapja

Valakinek kihagyhatatlan, én meg egy fillért nem adnék érte. Egyszerűen semmi nem érdekel a csomagból.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 3 hónapja

No, de ez még nem minden! (teleshop stílusban olvasni! röhögő smiley) 50%-os Resident Evil Revelations 2 kupon van a csomag mellé.

válasz erre

Imperator

9 éve, 3 hónapja

Évek óta vártam egy jó kis Capcom bundlera. röhögő smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 3 hónapja

Ezért jó várni. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja