Order of War: Többjátékos módra kiélezett bővítmény érkezik a játékhoz

2010. február 03.
2.4691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi esztendőben nem panaszkodhattak a második világháborús stratégiák szerelmesei, hiszen több kiváló darab is érkezett a műfajból, melyek közül kétség kívül az egyik legjobb az Order of War névre hallgató RTS volt.

A Square Enix figyelő tekintete mellett, a Wargaming.net brigádja által elkészített játék ugyanis bár nem kapott akkora figyelmet, kiválósága megkérdőjelezhetetlen, sőt, az illetékesek bejelentették, hogy hamarosan egy érdekes kis bővítmény is napvilágot lát a programhoz.

A mai napon ugyanis lelepleződött az Order of War: Challenge expanzió, amely kizárólag a multiplayer módra kíván koncentrálni, tartalmát tekintve pedig 12 hangulatos, és eddig soha nem látott csatateret, 6 új és izgalmas többjátékos módot, 4 fős kooperatív survival missziókat - cél a túlélés -, valamint az amerikai, a német és a szovjet egységek irányíthatóságát adja majd a játékosoknak. Az önmagában is futtatható kiegészítő egyelőre kérdéses, hogy mikor érkezik, az biztos, hogy csak digitális formában lesz elérhető, méghozzá az alapjátékkal rendelkezőknek teljesen ingyen. Mindenki másnak, egy jelenleg nem meghatározott összegért lesz elérhető az add-on, amely elsősorban azoknak szól majd, akik szeretik a második világháborút többed magukkal átstratégiázni. Ha szeretnél egy kicsit közelebbi barátságot kötni vele, nézd meg a bejelentéshez mellékelt trailert is.

#tv#
Order of War névre hallgató RTS volt.'>
nincs még hozzászólás

Order of War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja