Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: Felfedve a gyűjtői kiadás tartalma

2009. augusztus 05.
1.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az ArmA 2, mondjuk ki bátran, egy elég sikeres rajttal indult világ körüli útjára, kellemes értékelésekkel, és pozitív kritikákkal a háta mögött.

A legnagyobb ellenfele, az Operation Flashpoint 2, amely elég szoros kapcsolatban van az Armed Assault-tal, viszont még csak a programozók gépein lábadozik, várva a teljes felépülést, és a harcot, amelyet az előbb említett játékkal fog megvívni. Hogy miért? Mert mindketten a realisztikus háborús szimulátor kategóriában indulnak, ám míg az ArmA egy viszonylag hihető és szerethető konfliktust tárt elénk, addig az Operation Flashpoint 2 egy kissé megvalósulhatatlant.

Ez természetesen még nem jelenti azt, hogy nem fogjuk szeretni a játékot, sőt, már most rengetegen várják a realisztikus harcokat, és akadnak közöttük olyanok, akik egy pofás kis gyűjtői kiadást szeretnének belőle a polcukra tenni. Na, ők a mai napon örülni fognak. Ma ugyanis az illetékesek felfedték, hogy milyen tartalommal fog a boltokba kerülni az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Special Edition.

Talán a Modern Warfare 2 őrületén felbuzdulva, de az Operation Flashpoint 2 mellé az igazi gyűjtők egy logókkal és szép zöld festéssel ellátott bukósisakot kapnak majd a csomag mellé, ezt pedig tetézi még egy névre szólóan gravírozott dögcédula. Ennyi, nincs tovább, de talán ez éppen elég is egy gyűjtői dobozba, amely egyelőre még kérdéses, hogyan kerül forgalomba a cédula miatt, de az már biztos, hogy a PC-s tábor kapni fog belőle. Ha nem hiszed el, akkor pillants az alábbi képre!


Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: Felfedve a gyűjtői kiadás tartalma - 2. kép


1 hozzászólás

richie8

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

A PC-sek is örülhetnek a sisaknak és a dögcédulának, de persze ennél láttunk már nagyobb volumenű gyűjtői változatot. Csak pár ezressel dobhatja meg az alapjáték árát, legalábbis ez lenne a reális.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profiljanurbanu profilja