Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: Fejlesztői interjú, gameplay mozzanatokkal

2009. szeptember 10.
2.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vezényszavakra kelők és fekvők, krónikus terepszínű öltözetben járók már minden bizonnyal kívülről fújják, hogy hamarosan, méghozzá október elején megjelenik a háborús szimulátorok egyik alapjaként számon tartott Operation Flashpoint második epizódja, hogy harcba szálljon a már küzdőtéren szenvedő második ArmA játékkal.

A Codemasters, akik az Operation Flashpoint 2-ért felelősek, természetesen nem tekintik elsődleges céljuknak a mielőbbi megjelenést, ők inkább a megfontolt munka hívei, amely általában minőséggel is társul, mint általában a Kódmesterektől megkapott játékok többsége.

A mai napot pedig a játékról érkezett tartalmas videóval nyitnánk meg, hiszen az illetékesek nem bírnak nyugodtan megülni a hátsóikon, és hetente több alkalommal napvilágra bocsájtanak egy-egy új látnivalót, mint amiről a frissen befutott darab is tanúskodik. A most befutott trailer tulajdonképpen egy fejlesztővel készített interjú köré épül fel, így nem árt egy kis angol tudás a teljes élvezethez, de aki nem beszéli a nyelvet se essen kétségbe, hiszen a beszéd közben rengeteg eddig látott és soha nem látott felvétel kerül tálalásra, egyenesen a rajongóknak, amolyan csemege gyanánt. Ha kíváncsi vagy ezekre, esetleg az interjúra, ne hagyd ki a most következő videót. Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja