Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: E3 videók

2009. június 05.
3.8851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A realizmusra törekvő háborús lövöldék egyik legemlékezetesebb darabjának folytatásáról, az Operation Flashpoint 2: Dragon Risingról már mutattunk Nektek néhány E3-os képet.

Természetesen az alkotás nem csak pár shot erejéig tűnt fel a játékshow-n, ezt bizonyítja a most érkezett két darab videó, amelyek színtiszta gameplay jeleneteket tartalmaznak. Itt is az egyik fejlesztő játszik a játékkal, közben pedig igyekszik kommentálni a képernyőn látottakat, valamint félig-meddig bemutatni a termék jellegzetességeit, újdonságait.

Mint azt már megszokhattátok a hasonló eseteknél, csupa-csupa szép és jó dolog hangzik el, nem leszünk szűkében a dicsérő jelzőknek. Ezeknek azonban a mozgókép nem mindig felel meg, de tudjuk be ezeket az eseteket játékfejlesztői túlzásoknak. Megpillanthatjuk a teljes játékteret, megismerhetjük az alapszituációt, embereink irányításának mikéntjét, taktikai lehetőségeket, a modern gyilkolószerszámok használatát, valamint arról is kapunk egy kis tájékoztatást, hogy a harctéren szerzett sebesülések hogyan befolyásolják virtuális katonánk teljesítményét. A két trailer majdnem 8 percnyi néznivalót biztosít, a stílus rajongóinak mindenképpen érdemes rákattintaniuk a 'play' gombokra.
#tv#
#tv2#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 6 napja

Szia Norbi hogy vagy SzERETLEK TÉGED

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja