Online boltot indított a Ubisoft

2010. május 09.
1.5601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A videojátékok interneten keresztül történő terjesztése egyre nagyobb és nagyobb teret ölt.

Hiába a dobozos, kézzelfogható termékeket előnyben részesítő rajongók heves tiltakozása, a Steam által kitaposott út egyre biztonságosabbnak, megnyerőbbnek, gazdaságosabbnak mutatkozik. Ennek köszönhető, hogy bár a Valve édesgyermeke még mindig komoly szeletet hasít ki a digitális eladások hatalmas tortájából, egyre több kiadó gondolja azt, hogy meg fogja neki érni egy online boltot nyitnia, ahol csak és kizárólag a saját termékeit fogja árulni. Többek között az Electronic Arts és a Capcom már jó ideje működtet ilyen szolgáltatást, most pedig a Ubisoft is beindította a sajátját.

A tisztesség kedvéért muszáj megjegyeznünk, hogy némi ferdítéssel éltünk, ugyanis a francia kiadó már korábban is üzemeltetett ilyen webshopot, ám nem igazán fordítottak rá nagy figyelmet, így nyilvánvalóan nem is hozott sokat a konyhára. A régit tehát átvariálták, újraszabták, és így született meg a mostani UBIShop, amelyet ezen a linken vehettek közelebbről is szemügyre. Természetesen némi akciót is kitaláltak a nagy esemény örömére, amellyel reményeik szerint sikeresen meg tudják tenni az első lépést a vásárlói réteg megnyerése felé. Ha egy új, teljes árú (ezek sajnos brutálisan drágák, 50 euróba kerülnek) játékot veszünk, akkor ingyen választhatunk mellé egy 10 eurós értékű alkotást. A választék lehetne szélesebb, az árak lehetnének alacsonyabbak, kíváncsian várjuk, mire mennek a franciák az üzletükkel.

(A kép a Splinter Cell: Convictionből van kiragadva.)
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 1 hónapja és 25 napja

Elég béna, hogy csak spanyolul érhető el. Egy francia fejlesztőtől megérteném ha francia lenne, de még az sincs, nem hogy angol. Nem értem... szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja