Online stratégián dolgozik a Microsoft Studios?

2012. január 09.
1.8011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy a Microsoftot igencsak megihlette a poraiból életre keltett Age of Empires Online, amely a maga nemében az online stratégiák egyik legjobb alkotásává lépett elő.

A csapat legfrissebb álláshirdetéseiből ugyanis kiderült, hogy feltehetően vagy az imént említett játék folytatásán törik a fejüket vagy vagy valami teljesen új cím elkészítésén gondolkoznak, mindenesetre a stílus már egyáltalán nem lehet kérdéses, az ugyanis száz százalékig biztos, hogy egy online stratégia lesz.

Az állásajánlat szerint a csapat elsősorban PR ismeretekkel megáldott közösségi menedzsert keres a nagyvilágból, méghozzá egy vadonatúj, PC-re érkező online valós idejű stratégiához. A tisztséget betöltő egyén feladata az lesz, hogy fenntartsa a kapcsolatot a közösség és a csapat tagjai között, illetve segítséget nyújtson a rajongóknak az alkotással kapcsolatos kérdésekben.

Age of Empires Online 2? Netán valami más? Kíváncsian várjuk, hogy kiderüljenek az első információk a Microsoft új online stratégiájáról.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 4 napja

Jó lenne egy AoEo2...mosolygó smiley Meglenne a suliba a játék!mosolygó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 4 hónapja és 4 napja

HTML5 bizony nagy lehetőségeket rejt. Ha készül ilyen játék, biztos hogy ilyen alapokon nyugszik majd.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 4 napja

Ez nagyon jó lenne, multiplatformos stratégia. Egyébként a html5 előre törésével rengeteg ilyen játék fog kijönni szvsz...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja