Online kooperatív móddal érkezik a God of War IV?

2012. január 02.
2.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legfrissebb pletykák szerint online kooperatív móddal kívánja felruházni a Sony Santa Monica stúdiója a soron következő God of War epizódot.

A mendemondákat a PSM3 magazin hozta nyilvánosságra és nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem az első fecske a témában, hiszen a múltban már több ízben is hallhattunk arról, hogy Kratos kalandjai nem csak egy vaskos egyjátékos kampány képében fognak folytatódni, az igazi újdonságok listáján ugyanis a többjátékos lehetőség is helyet kap majd.

A lap elmondása szerint a God of War IV már hónapok óta fejlesztés alatt áll, megjelenése pedig 2012-re várható, a fentebb említett, illetőleg hírünk apropóját nyújtó kooperatív módban pedig Kratos mellett annak halott testvérét, Deimos-t irányíthatjuk majd.

Hogy mindebből mi a pletyka, mi a valóság, netán a véletlenül eltalált helyes információ, azt nyilván nem tudjuk, hiszen az illetékesek jelenleg nem kommentálták az elhangzottakat. Mivel azonban már valóban itt lenne az ideje a God of War III folytatásának, reméljük nem állunk túl messze a bejelentéstől.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Szerintem tök jó lenne

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nem kéne ezt erőltetni...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

hat ennek nem orulnek. a god of war mindig egyjatekos volt es ugy is jo. coop mod idiota dolog lenne

válasz erre

marco

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Remélem, nem lesz nagyon erőltetve...wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja