Onkyo hangszórókkal érkeznek az új AOC monitorok

2014. május 16.
1.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A monitorok piacán már ismert AOC egy másik szegmensből ismerhető gyártóval szövetkezett legújabb megjelenítői elkészítésénél, melynek azon felhasználók örülhetnek, akik előszeretettel használják a monitorok hangszóróit.

A két új AOC modellhez ugyanis nem más készítette a hangzással kapcsolatos részt, mint a híres Onyko, így ezen a téren egészen biztosan egyedi élményben lesz része a felhasználóknak. A méretet tekintve mindkét modell 23,8 hüvelykes Full HD IPS kijelzőt kapott, így nem ezen a téren mutatkozik meg az AOC i2473Pwm és az AOC i2473Pwy különbsége.

Mindkét modell rendelkezik HDMI és DVI csatlakozásokkal, ám az i2473Pwm MHL támogatással, míg az AOC i2473Pwy Miracast támogatással rendelkezik. Így a vásárlóknak célszerű a saját okoseszközükhöz illő modellt beszerezni ahhoz, hogy vezeték nélkül élvezhessék az adott készüléken tárolt tartalmakat. A hangszórókra visszatérve a monitor talpazatát elfoglaló megoldás 7 watt leadására képes. Az MHL-es modell 159 fontos (60 000 Ft), míg a Miracast-os példány 189 fontos (71 000 Ft) ajánlott árat kapott.
4 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ezek csak ilyen alap szintű hangszórók szoktak lenni. Aki egy kicsit is többre vágyik a rendszer hangoknál, szóval hallgat zenét, néz filmeket vagy AAA címekkel játszik, annak minimum egy olcsó 2.1-et kellene beszereznie.

válasz erre

kpal

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ha nem szól nagyon műanyaghangon akkor oké.

válasz erre

kokasbalazs

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

nem is olyan drága

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ötletes megoldás. Ilyen még nem volt szerintem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaVaPe profiljaNeurotic profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja