Öngyilkos lett a Night in the Woods fejlesztője, miután szexuális zaklatással vádolták meg

2019. szeptember 02.
2.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Önkezével vetett véget életének augusztus 31-én Alec Holowka, a sokak által kedvelt Night in the Woods című indie játék alkotója, akit néhány nappal ezelőtt szexuális zaklatással vádolt meg egyik korábbi kollégája.

A hírt a fejlesztő testvére osztotta meg a Twitteren - sajnos a bejegyzés időközben már elérhetetlenné vált -, aki elmondta, hogy Alec egész életében súlyos mentális problémáktól szenvedett, személyiségzavara volt, és állandó hangulatingadozások gyötörték.

Ezek ismeretében nem meglepő, hogy egy ilyen botrány - aminek igazságtartalma és részletei egyelőre nem ismertek - kibillentette a fejlesztőt az egyensúlyából, amivel kapcsolatban az utolsó cseppet az jelentette a pohárban, hogy a történtek kapcsán a férfival megszakította az együttműködést az Infinite Fall is, akik kiadóként álltak az általa készített alkotások mögött.
7 hozzászólás

totyak

5 éve, 2 napja

Nem tudni, hogy mi igaz a dologból és mi nem, mindenesetre az elég gyalázat, hogy egy nő simán ráfoghatja bármelyik férfira, hogy molesztálta és a közvélemény bizonyíték nélkül elhiszi a dolgot és elfordulnak az embertől. Erős "fegyver" ez a nők kezében.

Kicsit más téma, de erről jutott eszembe. Terhes lesz egy nő, de a pasi nem szeretné a gyereket. Azonban csak a nő rendelkezhet a saját testével és ha ő azt mondja, hogy megtartja a gyereket, mert mondjuk azt reméli, hogy ezzel megtartja a férfit, az sem korrekt. Aztán követeli a gyerektartást. Én bizony hoznék egy olyan törvényt, ha a pasi nem akarja a gyereket és ezt hivatalos formában valahol jelzi a hatóságoknál, de a nő ennek ellenére megtartja, akkor az már saját felelőssége és a férfit ne terhelje semmilyen anyagi felelősség.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 8 napja

Valószínűleg a vádnál erősebben hatott rá az azt követő lincselés. Ha ma valakit megvádolnak már veszíti is el a munkáját és online térben elhordják minden sz.rnak, pedig ez bizony önbíráskodás, nincs helye jogállamban.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 8 napja

Ez borzalmas, hogy valaki ilyenekkel él vissza elég nagy gerinctelenség!
Sok embernek teszik tönkre a vádlottakat. Ezt többé nem mossák le magukról.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 8 napja

Szerencsétlen srác. szomorú smiley Nyugodjon békében.

válasz erre

Nozomi

5 éve, 8 napja

Gólem írta:
Ezzel a sok Metoo ****sággal olyan ütőkártyát kaptak a nők, amivel sajnos sokan élnek is és tönkre tesznek embereket.
Ez a Zoe meg egy hírhedt rágalmazó és hazudozó. Sajnos nem lesz felelősségre vonva érte úgyse, működik a kettős mérce.

válasz erre

Gólem

5 éve, 8 napja

Ezzel a sok Metoo ****sággal olyan ütőkártyát kaptak a nők, amivel sajnos sokan élnek is és tönkre tesznek embereket.

válasz erre

Marduk

5 éve, 8 napja

Valószínűleg túl sok igazságtartalma nincsen. Hogy egykoron mit csinált az már nem ellenőrizhető vissza. tehát eléggé azt sejtem, hogy valami miatt megharagudott rá, és egy ilyen váddal elég könnyű mást tönkre tenni. Szigorítani kéne ezt is, mert egyre többen élnek ezzel vissza, és azok kárára, akiket ténylegesen zaklattak. Nem is olyan régen volt, hogy egy amerikai nőt jó sok évnyi börtönbüntetésre ítéltek, mert 7 férfit vádolt meg azzal, hogy megerőszakolták őt, amikről kiderült, hogy nem voltak igazak (a nő is úgy nézett ki, hogy a helyében sokan örültek volna, ha egyáltalán valakinek gusztusa van rá), és nem akarok senkit sem megbántani, meg hímsovinisztának tűnni, de kedves lányok, az továbbra sem megerőszakolás, szexuális visszaélés vagy szexuális zaklatás, ha gyengébb döntéshozó pillanatotokban hoztok egy rossz döntést, és később megbánjátok. mosolygó smiley Ideje lenne megtanulni, hogy az ilyen vádak képesek embereket tönkretenni, még akkor is, ha alaptalan. Mert ha már valakinél az ilyen egyáltalán felmerülhetett, azzal nem igazán fognak a későbbiekben foglalkozni. És nem, ha valaki tesz egy hirtelen mozdulatot és megsimítja a popsit, az sem szexuális zaklatás, bár igen, eléggé illetlen és bunkó viselkedés. Valaki nem hagy békén, és folyamatosan arról beszél, hogy meg akar téged dugni vagy olyan helyekre nyúl, ahova nem kéne, és ezzel folyamatos tiltakozás során sem hagy fel? Na, az már valóban szexuális zaklatás.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja