One Piece Romance Dawn címmel készít PSP-s szerepjátékot a Namco Bandai

2012. július 11.
3.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy továbbra is teljes mellszélességgel kiáll a PlayStation Portable masinák mellett a Namco Bandai, akik az imént egy újabb szerepjátékot jelentettek be a nyugdíjazott hordozható konzolra, méghozzá One Piece Romance Dawn címmel.

A név a hivatalos közlemény szerint egy tradicionális RPG-t takar, amelyben egy Luffy nevű főhős oldalán kalandozhatunk One Piece világában.

Főhősünk a történet előrehaladásával szinteket fog lépni, amelynek keretein belül fejleszthetjük majd tulajdonságait, így gyorsaságát, támadásainak erősségét és így tovább.

A játékban nagy szerepet kap majd a harc is, ami egy ikon-központú menü-rendszer segítségével lesz kivitelezhető, méghozzá körökre osztott mechanizmussal ellátva.

Japánban egyébiránt viszonylag nagy múlttal rendelkezik a One Piece-sorozat, amely az ezredforduló óta létezik, így talán nem meglepő, hogy a legújabb epizód is elsősorban a japán játékosoknak készül, de egyáltalán nem tartjuk kizártnak, hogy az ottani téli premiert követően jövőre nyugaton is megjelenjen a játék.
One Piece Romance Dawn címmel.'>
4 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 3 napja

németországban adják amúgy most már van? vagy lesz?

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Nem olyan fura az, sőt, meg merem még azt is kockáztatni hogy nagy sikerre számíthat az anime rajongói között. Viszont azt nem hinném hogy Közép-Európában terjeszteni fogják, ugyanis itt nem adják az animét, és nem érné meg egy híres story alapján íródott játékot olyan helyen árusítani, ahol nem adják még a televízióban sem.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 12 napja

Elég fura játéknak tűnik

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nem lenne rossz ha jönne

válasz erre
One Piece Romance Dawn
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja