Önálló gamer brandet épít a Crucial

2016. november 17.
2.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Crucial itthon talán nem olyan ismert, mint például a Geil vagy éppen a Kingston, ám a memóriamodulokkal és háttértárolókkal foglalkozó vállalat komoly terveket osztott meg a piaccal.
 

A legújabb irányvonal szerint ugyanis önálló brandként folytatja a Ballistix széria, amibe eddig a komolyabb termékeit helyezte el a cég. Ez a folyamat leginkább a Kingston és a HyperX mintájára hasonlít, a tervek pedig pontosan meg is egyeznek.

Elárulták ugyanis, hogy a jövőben a Ballistix brand játékosoknak szánt perifériákból és kiegészítőkből fog állni, vagyis hamarosan érkeznek az első billentyűzetek, egerek, headsetek és SSD-meghajtók. Egyelőre a PC-s gamingre koncentrálnak, de nincs kizárva, hogy később lifestyle kiegészítőket és konzolos változatokat is piacra dobnak.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 6 hónapja és 13 napja

Hallottam már róluk, de véleményt nem tudok mondani a termékeikről.
Viszont sok sikert a gamer cuccokhoz.

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja és 13 napja

Adják olcsóbban, mint a többiek és egy vevőt máris nyertek. Crucial számomra ismert márka, nem tartanék tőle, hogy gond lesz vele.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljakylx profiljanurbanu profiljamarco profiljaManiac profilja