Omno: mindössze egyetlen fejlesztő által készült ez a szemkápráztató kalandjáték

2018. november 01.
5.4251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Inkyfox stúdió mindössze egyetlen fejlesztőből áll, a német származású Jonas Mankeból, aki túlzás nélkül olyan játékot rittyentett össze két év alatt, hogy rendesen feladta a leckét a versenytársaknak.

Az Omno című szoftver egy puzzle elemekkel megtűzdelt, a felfedezésre erősen építő kalandjáték, melyben különféle platform elemek is várják a játékost, miközben újabb és újabb rejtélyek feltárása lesz a feladatunk, és mondanunk sem kell, egyszerűen varázslatos az a hangulat, ami árad az Omnoból.

Jonas Manke egyébként korábban karakterek animációjával foglalkozott, egyaránt ügyködött filmes téren és játékok kapcsán is, Manke azonban a szóban forgó játékot kirakta Kickstarterre, ahol 32 ezer eurót kíván összekalapozni, hogy betudja fejezni ezt a csodát, amit alább ti is megleshettek:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

DrThezeus

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nekem ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én egyedül a villamosról se tudok leszállni időben, mások meg ilyen tök menő cuccokat csinálnak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Tök szép! Nagyon ügyes!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Wow ez nagyon kemény!

válasz erre
Omno
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaRyutheStaR profiljaWickedSick profiljaBvektor profiljaImperator profiljagery1113 profiljamarco profiljaNeurotic profilja