Olyan sokan játszanak napi szinten a Roblox-szal, hogy az több mint Kanada egész lakossága

2022. február 17.
30.3701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokak szerint egy ócska bughalmaz az egész, mégis elképesztően nagy népszerűségnek örvend még mindig a Roblox, amiről többek között David Baszucki alapító és vezérigazgató is beszélt a játék aktuális fejlesztői és befektetői konferenciáján.

Mint kiderült, a játék még mindig a 9-12 éves korosztályban a legnépszerűbb, különösen az Egyesült Államok területén, a sikert pedig mi sem tudná jobban igazolni, minthogy a tavalyi évben több mint 45 millió játékossal büszkélkedhetett a Roblox, és csak 2021-ben 41 milliárd órát töltöttek el a virtuális világban a rajongók, ami 35 százalékos növekedést jelent éves szinten.

Ezeknek az óriási számoknak természetesen meg is lett a pénzbeli eredményük, hiszen a Roblox a tavalyi évben több mint 1,9 milliárd dolláros bevételt termelt, az előrejelzések szerint pedig 2022-ben nemhogy csökkenéssel, sokkal inkább további növekedéssel számolhat majd a Roblox.
Roblox, amiről többek között David Baszucki alapító és vezérigazgató is beszélt a játék aktuális fejlesztői és befektetői konferenciáján.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

Sosem gondoltam volna egy ilyen játékról. meglepett smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

meglepett smiley Az nem kevés bakker.

válasz erre
Roblox
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja