Olyan PS5 koncepció bukkant fel, ami rögtön a klasszikus első PlayStation konzolt juttatta eszünkbe

2020. április 06.
6.8391
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár közel minden kiderült már arról, hogy mit pakolt bele a Sony a PS5-be, azonban a Microsofttal ellentétben ő a dizájn tekintetében még egy kicsikét ködösítenek, így történhetett meg, hogy egy rajongó aktivizálta magát, és egészen nosztalgikus renderképeket alkotott a masinához.

Hangsúlyozandó, hogy a kérdéses fotók csak a képzelet szüleményei, egy rajongó számítógépén születtek valamilyen képszerkesztő programban, azonban dacára mindennek, olyan elképesztően részletes kidolgozást kaptak, hogy öröm ránézni.

Olyan PS5 koncepció bukkant fel, ami rögtön a klasszikus első PlayStation konzolt juttatta eszünkbe - 2. kép

Ezért is döntöttünk úgy, hogy bemutatjuk nektek a kérdéses képkockát, de az is elég nyomatékos érv volt, hogy a képeken látható eszköz bármennyire is kelt modern hatást, azért bőven ott van benne a nosztalgia, hiszen a konzol több tekintetben is a legendás első PlayStation-re emlékeztet minket.
5 hozzászólás

totyak

2 hónapja,

Én kifejezetten örülnék, ha nem lenne telepakolva világító ledekkel, meg csíkokkal. Nem szeretem, ha ilyenek világítanak éjszaka, próbálom is minimalizálni őket.

válasz erre

Tommy

2 hónapja,

Jobban néz ki, mint az eddigi concept.

válasz erre

Imperator

2 hónapja,

Nem mondom, csinos konzol!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 napja

Egyszerű kinézet, nem lenne rossz ez sem.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 napja

Ez jobban tetszene mint amiket eddig mutogattak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaVa202020 profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaManiac profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaiPet profiljaReichert Viktor profilja