Olyan minikonzolt ad ki az Atari, amin csak a Pong fut majd

2020. október 26.
18.1871
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hogy miért nem tudott megmaradni a konzolpiacon annak idején az Atari? Alighanem nagyszerűen megmagyarázza mindezt a csapat legújabb döntése, egy új minikonzol, a Mini Pong Jr, mely egy olyan masina lesz, amin egyetlen játék fut majd.
 

Persze nem akármilyen játékról beszélünk, hanem konkrétan az 1972-ben megjelent és egyben legendás Pongról, ami az egyik első videojátékként hatalmas hatást gyakorolt arra, hogy ma Call of Duty-k, FIFÁ-k vagy éppen PUBG-k uralják az ágazatot, az Atari pedig most a UNIS és az Arcade1Up csapatával közösen megpróbálja feltámasztani a legendát.

Ez lesz a Mini Pong Jr, mely a Pong miniatürizált, bárhová magunkkal vihető változata lett, így nemcsak egyedül - akár 10 nehézségi szinten -, hanem barátainkkal is tudjuk majd élvezni a legendás retro élményeket a kis LCD kijelzőn, amihez tölthető akkumulátor csatlakozik, de áráról és megjelenési dátumáról még nem hallottunk, azonban az Atari még az idén szeretné kiadni.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

fighterlaci

6 hónapja, 3 napja

Must buy!

válasz erre

totyak

6 hónapja, 3 napja

A vicc az, hogy biztosan drága lesz, az összes mini konzol az volt. Nem értettem egyiknél sem miért zabálja a nép. Legalább hangerő gomb is van rajta, le lehet némítani a hülye pittyegést

válasz erre

muki

6 hónapja, 3 napja

Az igen. Vissza a zsebjátékok korába?

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 4 napja

Ha rá lehet majd kötni tévére vagy ki lehet lőni wifin akkor oké. Amúgy nehéz lesz vele játszani.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 4 napja

Hát ez *****jó!

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 4 napja

Na neeeee!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaGrifid profilja