Olyan játékot készít a Capcom, ami nagy meglepetés lesz a rajongóknak

2018. december 06.
5.1611
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom jelenleg több olyan projektet is futtat, melyek valószínűleg nagyot robbanthatnak a kasszáknál, így a Devil May Cry 5 mellett ott a Resident Evil 2 Remake, valamint egy sor kisebb alkotás is.

Jun Takeuchi, avagy a Capcom vezető producere azonban a Famitsu magazin munkatársainak egy interjúban nemrégiben elárulta, hogy van még azért más is a mókazsákjukban, a háttérben ugyanis nekiláttak egy olyan tripla-A kategóriás játék készítésének, ami garantáltan óriási meglepetés lesz majd a rajongóknak.

Természetesen Takeuchi egy szóval sem mondott többet a téma kapcsán, de bőven akad azért néhány feltámasztásra váró sorozat vagy videojáték, ami komoly megdöbbenést váltana ki belőlünk, ha a Capcom bevállalná őket.
2 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szerintem meg manapság már pont semmin nem lepődnek mag a játékosok. Maximum örülnek, hogy egy rég nem látott cím újra előkerül, főleg ha az jó is lesz.

válasz erre

Eltohn

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ajjaj. Nem hangzik jól.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljarichie8 profiljaEAG1 profiljakylx profiljamarco profiljaTuhajohn profiljagery1113 profiljawazko profiljaEspio profilja