Olyan játékot fejleszt a Platinum Games, amire korábban még nem volt példa

2019. május 05.
5.3451
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Atsushi Inaba a Platinum Games-től elárulta a VGC-nek, hogy 2019 elképesztően fontos év volt a stúdió számára, és megosztották, hogy sok fejtörést okozott nekik, amikor például a Bayonetta 2 esetében nem zajlott zökkenőmentesen az ötleteik megvalósítása.

Éppen ezért szeretne a Platinum Games is eljutni arra a szintre, amikor már maguk adhatják ki a játékaikat, ebből kifolyólag nem kevés akadály megszűnne, sőt ennek kapcsán el is hintette Inaba, hogy az idei év sok is szempontból fontos lesz számukra, például kapásból két szoftvert is fejlesztenek, amik teljes mértékben az ő tulajdonukban vannak.

Ez még nem minden, merthogy Inaba elmondása szerint valami olyasmivel készülnek, amire még korábban nem volt példa. Persze kiemelte, hogy tisztában van vele, hogy sokan dobálóznak ezzel a frázissal, ellenben a szóban forgó alkotás ténylegesen valami új dolog lesz, olyannyira, hogy még a veterán fejlesztőiknek sem volt ilyesmivel dolguk.

Korábban is rebesgették már, hogy egy olyan akciójáték készül, amivel a feje tetejére állítják a műfajt. Kíváncsian várjuk!
6 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagy szavak, de azért nem árt az ilyesmit óvatosan kezelni. Manapság nem is hiszem, hogy bárki ad még az ilyen PR dumákra. Majd kijön a játék és mindenki meglátja mennyire nagyszabású, vagy sem.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na majd hiszem ha látom!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát én kíváncsian várom.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hányszor hallottuk már ezt!!!

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kell is egy kis frissítés.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljamarco profiljaYanez profilja