Olyan cosplay született a The Last of Us egyik szörnye alapján, hogy attól képernyőn keresztül is rettegünk

2020. április 08.
14.1561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szintre sikerült emelnie a cosplay fogalmát egy tehetséges művész párosnak, az Amanda & Tess név alatt futó duó a Making Amess Cosplay részeként ugyanis úgy döntött, hogy ezúttal a The Last of Us-sorozatot szeretnék életre kelteni egy kicsit.

Ennek apropójából a páros egyik tagja Ellie-t személyesítette meg - ami szintén nem sikerült rosszul -, másikuk pedig egy a sorozatból ismert szörnyeteget, a Clickert állította a középpontba, ami olyan realisztikusra sikerült, hogy rendesen összeszorult tőle a gyomrunk.

Hogy a vírusfertőzés miatt ennek a képnek és cosplaynek most külön aktualitása van, az csak hab a tortán, nem véletlen, hogy a duó most mutatta be kész formában, egy közös képen ezt a művet. Nektek tetszik?



A bejegyzés megtekintése az Instagramon

75 DAYS UNTIL PART 2! The Last of Us has been such a huge part of our lives (Amanda brought it up during one of our first dates, and we've been fangirling over Ashley Johnson ever since), so we were ecstatic to hear about a sequel. We talked to Ashley at C2E2 and she told us that there's going to be A LOT of tears, so it's time to start prepping now!!! ??: @wayward_daughters_photography #thelastofus #thelastofus2 #tlou #tlou2 #tlouellie #tlouclicker #clicker #thelastofuspart2 #thelastofuspartii #thelastofusellie #hbo #naughtydog #cosplay #cosplayersofinstagram

Amanda & Tess (@making.amess.cosplay) által megosztott bejegyzés,

The Last of Us-sorozatot szeretnék életre kelteni egy kicsit.'>
3 hozzászólás

Tommy

4 éve, 3 hónapja és 22 napja

Iszonyat menő!

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nagyon állat! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

4 éve, 3 hónapja és 23 napja

Rohadt jó lett!

válasz erre
The Last of Us
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja