Old school többjátékos móddal érkezik a Warhammer 40K: Space Marine

2011. július 25.
2.4851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A régi iskolából származó játékosok nagy többsége felfokozott izgalommal várja a Warhammer 40K: Space Marine megjelenését, amellyel sokaknak legnagyobb álmaik válnak valóra, hiszen az űrgárdisták és az orkok közötti összecsapást végre nem csak a felhők közül, hanem testközelből élhetjük át.

A Relic által fejlesztett alkotás minden téren meg fog felelni a kor követelményeinek, de legfrissebb információink szerint lesznek részletek, amelyekkel inkább a régi játékosoknak kívánnak kedveskedni.

Így például a többjátékos móddal, amelyet az alkotás producere, Otto Ottosson igazán old schoolnak nevezett egy a GameTrailers csapatának adott interjúban. Otto elárulta, hogy a multiplayer korántsem a mai játékokban bevett fejlődési rendszeren alapuló, gyakran már a szimulátorok felé hajló megvalósítását helyezi előtérbe, hiszen egy űrgárdista az mégiscsak egy űrgárdista, egy igazi kemény legény, akit nem lehet két golyóval leteríteni, nem igaz? Éppen ezért Otto szerint a többjátékos összecsapások hosszúak lesznek, szerepet kapnak a különböző fegyverek, a páncélok és - most kapaszkodjatok meg - az életerő csomagok is. A fejlesztő egyértelműen a valamikori Quake 3 és Unreal Tournament alkotásokhoz hasonlította a Space Marine multiját, ami tehát szakít végre a mostani hagyományokkal és újra a klasszikus formulát helyezi előtérbe. Imádunk Relic, imádunk Warhammer 40K: Space Marine.

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 9 napja

Csak jelenne már meg. Nagyon jónak ígérkezik. Quake forever!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 10 napja

Helyes döntés. Mostanában ugyanis lehetetlen meghalni egy gammában, mert állandóan feltöltődsz, vagy nem is fogy a szufla rendesen. A csomagok kellenek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja