Olcsón érkezik a ZTE közösségi mobilja

2017. január 18.
2.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A ZTE korábban itthon is nagyon népszerű volt az olcsóbb androidos mobilok piacán, aztán a növekvő riválisok és a kevés újdonság miatt kiszorultak a piacról, tavaly azonban komoly visszatérésbe kezdtek.

A felsőkategóriás újdonságaik rendkívül pozitív fogadtatásban részesültek, de a tavalyi és legérdekesebb megmozdulása részükről a "közösségi mobil" volt. A vállalat ugyanis szinte mindenben kikérte a közösség véleményét egy új készülék kapcsán, melyről nemrég érkeztek konkrétumok.

A ZTE Hawkeye 5,5 hüvelykes Full HD kijelzője alatt egy Snapdragon 625-ös rendszerchipet és 3GB memóriát tud felmutatni, így erős középkategóriás mobilnak számít majd. Hátul azonban dupla hátsó kamerát találunk, melyek lehetővé teszik az iPhone 7-hez hasonló optikai nagyítást.

Mindezt a "Hawkeye" technológia egészíti ki, mely követi a szemünket és annak mozgása alapján görgeti a képernyőt. Az első támogatók 199 dollárért juthatnak hozzá, mely nagyon korrektnek tűnik, de a készülék külseje még nem nyerte el a végleges formát.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ha már a támogatóknak 200 dolcsi az ára, mennyi lesz kereskedelmi forgalomba? Annyira azért nem jó ez a teló, hogy sokkal magasabb összeget elkérjenek. Akkor már vesz az ember valami márkát.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

A kamerája mindenképp érdekes lesz.

válasz erre

wegh

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

Az eddigi ZTE telók is olcsók voltak, csak az utóbbi modellekkel nem kevés probléma volt. Nekem anno Blade III volt, azután kösz de nem kell többet ZTE :'(

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja